Varen met Cruise Travel door het Panamakanaal is een onvergetelijke ervaring!

Varen door het Panamakanaal, langs meterlange krokodillen en al het technisch vernuft dat de doortocht mogelijk maakt, is een onvergetelijke ervaring. Aan weerszijden van dit staaltje techniek lonken ware paradijsjes, van de zonnige stranden aan de Mexicaanse Rivièra tot de regenwouden van Costa Rica en Nicaragua en de resten van de Mayacultuur in Guatemala.

Cruise nu vanaf €1.999 en ervaar het indrukwekkende Panamakanaal!

17 DAGEN PANAMAKANAAL

Schip: Norwegian Pearl ★★★★
Vertrek: 20 oktober 2018

Dagprogramma

20 oktober:  Amsterdam

21 oktober:  San Diego

22 oktober:  Cruisedag op zee 

23 oktober:  Cabo San Lucas

24 oktober:  Cruisedag op zee

25 oktober:  Cruisedag op zee

26 oktober:  Puerto Quetzal

27 oktober:  San Juan sel Sur

28 oktober:  Puntarenas

29 oktober:  Cruisedag op zee

30 oktober:  Panamakanaal (cruisen)

31 oktober:  Cartagena

01 november:   Cruisedag op zee

02 november:   George town (Grand Cayman)

03 november:   Cruisedag op zee

04 november:   Tampa

05 november:   Amsterdam

KEUZE HUT
Huttype Prijs
 Binnenhut  Inclusief
 Buitenhut  + €630 p.p.
 Balkonhut  + €1.620 p.p.
 Mini suite  + €2.300 p.p.
Schermafbeelding 2018-03-27 om 14.54.07
KEUZE VERZORGING
Verzorging Prijs
 Volpension  Inclusief
 All inclusive  +  €640* p.p

*Ontvang € 120 korting bij een buitenhut, balkonhut of mini-suite.

De reis is inclusief 15-daagse cruise, vluchten en fooien. Alle genoemde prijzen zijn per persoon in een 2-persoonshut inclusief havengelden en alle uitgebreide maaltijden. De prijzen zijn exclusief dranken aan boord, transfers, overnachting 20 oktober, bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en reserveringskosten (€ 29,-). Tarieven kunnen niet gecombineerd worden met andere kortingen en zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid.

DE NORWEGIAN PEARL

De Norwegian Pearl is met recht een parel in de vloot van Norwegian Cruise Line. Dit schip biedt echt voor elk wat wils, van voordelige binnenhutten tot een echt villapark met een eigen zonnedek met zwembad en jacuzzi. Ook de voorzieningen zijn heel uitgebreid en divers. Niet voor niets is Freestyle Cruising het paradepaardje van de rederij, die gasten graag alle keuze laat in de invulling van hun droomcruise.

Eetgelegenheden
Ook eten gebeurt volgens het Freestyle Cruising-concept: waar, wanneer en met wie u wilt. U heeft de keuze uit twaalf restaurants, waaronder een buffetrestaurant en enkele specialiteitenrestaurants waarvoor een toeslag moet worden betaald. Voor een drankje kunt u onder andere terecht in een martinibar, een champagne- en wijnbar en een bier- en whisky bar.

Faciliteiten aan boord
De Norwegian Pearl was het eerste schip met een bowlingbaan en is altijd een voorloper gebleven als het gaat om wat er aan boord te doen is. Dat begint al met veel dekruimte om te zonnebaden bij de zwembaden en jacuzzi’s. Voor nog meer ontspanning gaat u naar het wellnesscentrum. Leuk voor jong en oud zijn de waterglijbanen en het enorme Nintendo Wii™-scherm.

Neem contact op voor een boeking of extra informatie via: 

Telefoon: 0341-371137
E-mail: info@cruisetravel.nl

Schermafbeelding 2018-03-27 om 14.49.39