Reis nu voor een scherpe prijs, met een cruise naar China en Japan!

Deze prachtige reis neemt u mee langs de hoogtepunten van China en Japan. U begint de cruise in het bruisende Shanghai. Zorg ervoor dat u daar de Nanjing Lu niet mist! Dit is dé winkelstraat van Shanghai. Bent u geen fan van winkelen? Proef dan de echte Chinese keuken in een van de vele restaurants die de straat te bieden heeft.

Met de reis komt u langs de authentieke havenstad Tianjin, heeft u de mogelijkheid het indrukwekkende park Glover Garden in Nagasaki te bezichtigen en ervaar de gastvrijheid van de lokale bevolking van Shimizu.

U eindigt de reis in de indrukwekkende hoofdstad van Japan: Tokyo. Bezoek hier de Senso-ji Tempel, die de Japanse karakteristieke architectuur weergeeft. Rondom deze prachtige tempel zijn nog veel andere hoogtepunten van Japan te vinden.

Cruise nu al vanaf €2.299 en ervaar het fascinerende China en Japan!

16 DAGEN CHINA EN JAPAN

Schip: Norwegian Jewel ★★★★
Vertrek: 14 april 2018

Dagprogramma

14 april:  Vlucht Amsterdam- Shanghai

15 april:  Aankomst en hotelovernachting Shanghai

16 april:  Inscheping Shanghai

17 april:  Cruisedag op zee

18 april:  Tianjin (Beijing), China

19 april:  Tianjin (Beijing), China

20 april:  Dalian, China

21 april:  Cruisedag op zee

22 april:  Sakaiminato, Japan

23 april:  Nagasaki, Japan

24 april:  Miyazaki, Japan

25 april:  Kochi, Japan

26 april:  Osaka, Japan

27 april:  Shimizu, Japan

28 april: Aankomst en hotelovernachting Tokyo

29 april:  Vlucht Tokyo – Amsterdam

KEUZE HUT
Huttype Prijs
 Binnenhut  Inclusief
 Buitenhut  +  €50 p.p.
 Balkonhut  + €200 p.p.
NCL_route china japan
KEUZE VERZORGING
Verzorging Prijs
 Volpension  Inclusief
 All inclusive  +  €450 p.p

De reis is inclusief 13-daagse cruise, vluchten, hotels en fooien. Alle genoemde prijzen zijn per persoon in een 2-persoonshut inclusief havengelden en alle uitgebreide maaltijden. De prijzen zijn exclusief dranken aan boord, bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en reserveringskosten (€ 29,-). Tarieven kunnen niet gecombineerd worden met andere kortingen en zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid.

DE NORWEGIAN JEWEL

De ontwerpers van de Norwegian Jewel hadden duidelijk het concept van Freestyle Cruising voor ogen. Bij deze vernieuwende kijk op cruises van Norwegian Cruise Line heeft u alles zelf in de hand: wilt u informeel of formeel dineren, actief zijn of luieren, een voordelige hut voor het hele gezin of een luxe villa in een speciaal VIP-gedeelte? Dit schip is veelzijdig genoeg om aan alle wensen te voldoen.

Eetgelegenheden
Er zijn geen vaste tafelzittingen aan boord: u dineert wanneer en met wie u maar wilt. Daarvoor heeft u de keuze uit twaalf restaurants met onder andere Italiaanse, Franse en Aziatische specialiteiten. Veel van de eetgelegenheden zijn inbegrepen bij uw cruise, voor andere is reservering tegen een toeslag noodzakelijk.

Faciliteiten aan boord
Kinderen hebben de tijd van hun leven op de Norwegian Jewel met de Splashdown Kid’s Club, de Underground Teen Club en een speciaal kinderzwembad. Maar ook voor volwassenen valt er genoeg te spelen, bijvoorbeeld in het casino of op het enorme Nintendo Wii™-scherm. In het theater wordt er voor u gespeeld en hoeft u alleen maar ademloos toe te kijken.

Neem contact op voor een boeking of extra informatie via: 

Telefoon: 0341-371137
E-mail: info@cruisetravel.nl

Norwegian_Jewel