LUXE CRUISE IN AZIË

16 DAGEN – VERTREK OP 11 MAART

Op de Silver Shadow van de oorspronkelijk Italiaanse rederij Silversea Cruises heerst ‘La dolce vita’. Tijdens de 16-daagse Azië reis verblijft u in een ruime suite met butlerservice, geniet u van subliem eten en drinken en bezoekt u exclusieve bestemmingen met als hoogtepunt 3 dagen Myanmar.

Niet alleen de cruise, maar ook de vlucht met Singapore Airlines in Premium Economy Class (extra info) én de hotelovernachting voorafgaand aan de cruise zijn bijzonder comfortabel. Dankzij deze extra’s, weet u zeker dat u uitgerust aan uw vakantie begint. Deze actie wordt exclusief aangeboden door Cruise Travel!

japan
PRIJZEN

€ 5.349 p.p.

De genoemde tarieven zijn per persoon en onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. En exclusief € 29 reserveringskosten en € 2,50 calamiteitenfonds.

WAT IS INBEGREPEN?

✔ Alle (non-)alcoholische dranken, zelfs champagne (exclusieve merken uitgezonderd)
 Butlerservice in alle suites
 Dineren in de specialiteitenrestaurants (m.u.v. le Champagne en Seishin)
Fooien
 Havengelden
 Maaltijden (ontbijt, lunch, diner en snacks)
✔ Roomservice
✔ Vaak shuttles van haven naar (stads)centrum
✔ WiFi

 Optioneel: excursies
✔ De cruisereis is exclusief eventuele kosten voor visum/visa

Dag-tot-dag programma

Dag 1: Vlucht naar Singapore

Vandaag vliegt u naar Singapore.

Dag 2: Singapore

Na aankomst op de luchthaven heeft u de tijd om Singapore te ontdekken. Geen stad zo schoon als stadstaat Singapore, ook wel het ‘Manhattan van Azië’ genoemd. Waar ze in het echte Manhattan boeven vangen, worden hier hoge boetes uitgedeeld voor kauwgom kauwen of het niet doorspoelen van het toilet. Het is één van de veiligste steden ter wereld. Aan het einde van de dag kunt u even uitrusten in een zeer comfortabel hotel.

Dag 3: Singapore + start cruisereis

Het schip vertrekt omstreeks 18:00 uur.

Dag 4: Port Kelang (Kuala Lumpur)

Het schip arriveert omstreeks 08:00 uur.

Het schip vertrekt omstreeks 18:00 uur.

Dag 5: Georgetown (Penang)

Het schip arriveert omstreeks 08:00 uur.

Aan de westkust van Maleisie ligt het paradijselijke Georgetown. Hier wachten u kilometerslange stranden, tropische vlinder- en vogeltuinen en kleurrijke huizen en tempels.

Het schip vertrekt omstreeks 19:00 uur.

Dag 6: Phuket

Het schip arriveert omstreeks 08:00 uur.

Beroemd om haar hagelwitte stranden en prachtige duiklocaties: Phuket is het grootste eiland van Thailand en heeft mooie kokosnoot- en rubberplantages, uitgebreide watersportmogelijkheden en pittoreske dorpjes.

Het schip vertrekt omstreeks 23:00 uur.

Dag 7: Cruisedag op zee

Het schip arriveert omstreeks 08:00 uur.

Tijdens deze dag op zee kunt u even bijkomen van alle indrukken die u de afgelopen dagen aan land hebt opgedaan.

Het schip komt de volgende dag aan bij Yangon.

Dag 8: Yangon

Het schip arriveert omstreeks 16:00 uur

Myanmar, het voormalig Birma, wordt ook wel het gouden land genoemd. Die naam dankt het aan de talloze gouden pagoden, op elke berg staat wel zo’n tempel. Rangoon, of Yangon, is de voormalige hoofdstad en grootste stad van het land. Ideaal om de sfeer van dit mystieke stukje Azië te proeven.

Dag 10: Yangon

Het schip vertrekt omstreeks 13:30 uur.

Dag 11: Cruisedag op zee

Tijdens deze dag op zee kunt u even bijkomen van alle indrukken die u de afgelopen dagen aan land hebt opgedaan

Dag 12: Cruisedag op zee

Tijdens deze dag op zee kunt u even bijkomen van alle indrukken die u de afgelopen dagen aan land hebt opgedaan. Het schip komt de volgende dag aan bij Langkawi.

Dag 13: Langkawi

Het schip arriveert omstreeks 08:00 uur. Langkawi is een sprookjesachtig eilandenrijk vol romantische verhalen over wonderlijke wezens. In totaal bestaat Langkawi uit maar liefst 99 eilanden – en bij eb zelfs 104. Op de eilanden vindt u een grillig landschap vol grotten en rotsformaties, die ervoor hebben gezorgd dat Langkawi een beschermd UNESCO-geopark is. Bezienswaardigheden Langkawi Pulau Langkawi is niet groot en dat maakt. Het schip vertrekt omstreeks 19:00 uur.

Dag 14: Cruisedag op zee

Tijdens deze dag op zee kunt u even bijkomen van alle indrukken die u de afgelopen dagen aan land hebt opgedaan. Het schip komt de volgende dag aan bij Langkawi.

Dag 15: Singapore

Het schip arriveert omstreeks 08:00 uur. Geen stad zo schoon als stadstaat Singapore, ook wel het ‘Manhattan van Azië’ genoemd. Waar ze in het echte Manhattan boeven vangen, worden hier hoge boetes uitgedeeld voor kauwgom kauwen of het niet doorspoelen van het toilet. Het is één van de veiligste steden ter wereld.

Dag 16: Terugvlucht naar Nederland

Vandaag vliegt u weer terug naar Nederland.

SILVER SHADOW

Aan boord van het luxe cruiseschip de Silver Shadow bevindt u zich met slechts 382 gasten in goed gezelschap en heeft u alle ruimte om uw cruisevakantie precies zo in te richten als u dat wilt. Er hangt een levendige, kosmopolitische sfeer en u bent overal voorzien van alle mogelijke luxe, van uw ruime suite tot de stijlvol ingerichte openbare ruimtes.

Eetgelegenheden
In het hoofdrestaurant van de Silver Shadow zijn de tafels elke dag weer vlekkeloos gedekt met schitterend zilverwerk en sfeervolle kaarsen. Behalve bekende wereldgerechten staan er ook plaatselijke specialiteiten op de kaart. Wie liever nog even buiten blijft, kan bij het zwembad genieten van een cocktail, tapas of vlees en vis van de steengrill. Het Italiaanse restaurant is dé plek voor slow food en in het wijnrestaurant, waarvoor een bijbetaling wordt gevraagd, passeren in zes gangen de beste wijnen ter wereld de revue.

Faciliteiten aan boord
De Silver Shadow doet dankzij haar bescheiden formaat intieme havens aan. Onderweg kunt u niet alleen uitkijken over de zee en de kust, maar ook aan yoga of pilates doen in het fitnesscentrum, of ontspannen in het zwembad of de spa. ’s Avonds is het tijd voor een mooie show, vermakelijk cabaret of dansen onder begeleiding van live muziek.

Neem vrijblijvend een optie

Uw voornaam volgens paspoort (verplicht)

Uw achternaam volgens paspoort (verplicht)

Uw geboortedatum (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Welke datum wilt u vertrekken (verplicht)Aantal personen:

Aanvullende gegevens

Wij adviseren u graag.

Neem contact op met onze cruisespecialisten op telefoonnummer 0341-371137.
E-mail: info@cruisetravel.nl